Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazare a plecat de la Bucuresti cu un ministru si doua belele

ro

19 Dec, 2008 13:18 1387 Marime text
Primarul Con­stanţei a făcut, alături de Nicuşor Constantinescu, talpă, cum se spune, două săptămâni prin Capitală. Şi când a trebuit au acţionat. Aşa se face că l-a făcut pe Nicolae Nemirschi său ministru la Mediu şi l-a ajutat pe Ion Bazac la Sănătate.

Bucuria le-a fost de scurtă durată pentru că trăsnetul i-a lovit de două ori, în aceeaşi zi. Prima dată, când a venit vestea că Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată de DNA pentru un prejudiciu de un milion de euro, el fiind acuzat de comiterea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice.

A doua lovitură a fost aceea că mandatele procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Daniel Morar şi ale lui Doru Ţuluş şi Carmen Gâlcă, au fost prelungite pentru 90 de zile, începând cu 1 ianuarie 2009. 

Ori se ştie bine că Radu Mazăre îl suspectează pe Morar că este omul lui Traian Băsescu şi el ar fi cauza tuturor relelor care i se întâmplă acum. A devenit de-acum şi celebră ţinuta de luptător de guerilă adoptată de Mazăre, tocmai împotriva „procurorilor care îl hăituiesc de patru ani încoace"  

Pentru a răsuci şi mai mult cuţitul în rană, Laura Kovesi a evidenţiat că, în măsura în care persoanele cărora le expiră mandatele îşi vor exprima consimţământul în acest sens, ele vor fi delegate în continuare în funcţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii