Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decanul de la Ştiinţe Economice, susţinut de profesorii de la Facultatea de Fizică

ro

03 Feb, 2012 22:43 1425 Marime text

În urma întâlnirii de astăzi, dar şi a informaţiilor primite înaintea campaniei, profesorii de la Facultatea de Fizică, Chimie, Electronică şi Tehnologia Petrolului au declarat deschis susţinerea profesorului universitar dr. Dănuţ Tiberius Epure în competiţia electorală pentru obţinerea funcţiei de rector al Universităţii „Ovidius" Constanţa pentru calităţile manageriale confirmate şi pentru sprijinul direct acordat desfăşurării activităţii didactice şi de cercetare din facultate. Peste 70% dintre membrii facultăţii: chimişti, fizicieni şi electronişti susţin proiectele manageriale ale decanului FSE.

La ultimele alegeri pentru desemnarea membrilor Consiliilor profesorale, decanul în funcţiune al Facultăţii de Fizică, Chimie, Electronică şi Tehnologia Petrolului, Mihai Gîrţu, candidat pentru funcţia de rector a universităţii, a refuzat să fie propus pentru consiliu şi, astfel, să fie supus votului profesorilor.

La Universitatea „Ovidius" urmează alegerile pentru Senat, format în proporţie de 75% cadre didactice şi de cercetare şi 25% studenţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • grozea cristina 11 Apr, 2012 21:22 la stiinte ce este?decan? vreau si o foto a celor doi candidati de la functia pentru decani stiinte (spataru si lazar )