Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii scolii „Ion Jalea", preocupati de protejarea naturii

ro

03 Jul, 2010 03:44 732 Marime text
În cursul zilei de ieri, elevii Şcolii "Ion Jalea" din Constanţa au desfăşurat activitatea - Natura şi biodiversitatea sub numele "Plante şi animale pe cale de dispariţie", în cadrul Proiectului "Şcoli pentru un viitor verde".

Desfăşurarea acestei manifestări a avut ca locaţie sala de sport a şcolii, iar invitaţii au fost cadrele didactice, elevi şi reprezentanţii părinţilor şcolii. Întreaga activitate desfăşurată în limba engleză a avut ca protagonişti elevi de la clasele a V-a C, a VII-a B şi a VII-a E, fiind coordonată de prof. Gina Silca.

Elevii au pregătit prezentări Power Point, postere, poezii şi cântece. Eleve de la clasa a VII-a au dat citire propriilor creaţii poetice. Scopul acestei întâlniri a fost conştientizarea elevilor cu privire la pericolul dispariţiei animalelor şi plantelor şi totodată a subliniat efortul pe care trebuie să-l facem pentru a ne proteja natura.

La finalul activităţii, elevii au prezentat un program artistic, interpretând cântece în limba engleză, două piese de teatru "Save Our Green Planet" şi "The Lesson", iar spectacolul s-a încheiat cu teatrul de păpuşi "The Sheep".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii