Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Scolii cu clasele I-VIII „Ion Jalea", motiv de bucurie pentru elevi

ro

03 Jul, 2010 03:44 2421 Marime text
Ziua de 19 mai 2010 a prilejuit - ca în fiecare an - sărbătorirea zilei Şcolii cu clasele I-VIII "Ion Jalea" Constanta, motiv de bucurie şi încântare pentru minunaţii elevi ai acestei şcoli.

Printre evenimentele desfăşurate cu acest prilej, se numără şi activitatea coordonată de către prof. Ifrim Elena şi înv. Antonie Ştefania, cu elevii claselor a II-a A şi a IV-a E, care şi-a propus să conştientizeze semnificaţia zilei şcolii, să sărbătorească ziua şcolii prin diverse activităţi şi să cunoască viaţa şi activitatea marelui sculptor Ion Jalea.

Astfel, elevii au recitat poezii, au interpretat cântece, au prezentat portofolii referitoare la viaţa şi opera lui Ion Jalea, au interpretat scenete, cum ar fi: "Bubico", "Păcală şi Tândală", "Fata babei şi fata moşneagului".

Activitatea a reprezentat un real succes, copiii bucurându-se de parteneriatul dintre cele două clase, de schimbul de idei, de cooperare, fiind şi un minunat prilej de a se cunoaşte mai bine, de a se bucura împreună de munca, de efortul şi de talentul lor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii