Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră în Constanța “Vă urcaţi la prima?”

ro

17 May, 2011 19:07 1982 Marime text
urcati-la-primaweb-212x300.jpgÎn premieră în Constanța, Teatrul de Artă Bucureşti vă invită duminică, 22 mai, ora 21.00, în cafeneaua Funny People, la comedia "Vă urcaţi la prima?" - un spectacol cu Dana Voicu, scris şi regizat de Theo Herghelegiu.

"Vă urcaţi la prima?" este o comedie amară despre singurătate şi optimism, despre întrebări care cu greu îşi găsesc răspuns, despre om şi oamenii din jurul lui, la fel de anonimi ca şi el. Interpretarea ia forma unui monolog interactiv care invită la râs, dar care, deopotrivă, provoacă spectactorul la introspecţie şi îl îndeamnă să se întrebe, să caute, să-şi răspundă.

Dana Voicu e o prezenţă deosebită pe scenă, iar discursul ei se mută de la naiv, la sceptic cu o drăgălăşenie cum rar întâlneşti. Totul pare o joacă, dar avem totuşi de-a face cu lucruri serioase. Mici, dar serioase şi pline de însemnătate. Atenţie! ne spune: căutând să dăm definiţii pentru tot felul de sentimente, ajungem să nu le mai trăim. Aproape că ne scapă viaţa printre degete.

Distribuţie: Dana Voicu
Text: Theo Heghelegiu
Regie: Theo Herghelegiu
Durata: 50 min.

Preţul unui bilet este de 20 RON.
Rezervările se fac la numărul de telefon 0766400181 sau 0720778613

Sursa:http://evenimente-constanta.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii