Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Papusaresti la Carturesti

ro

10 Sep, 2010 19:23 1501 Marime text
papusaresti-la-carturesti.jpg
Într-o vreme în care micuţii noştri au cam uitat de Harap-Alb şi cunosc drept personaje fantastice doar mutanţi şi extratereştri, trupa de teatru SUFLEŢEL, sub bagheta magică a Mădălinei Petrencu, şi-a propus să reînvie basmele. Şi a considerat că teatrul de păpuşi este cea mai nimerită cale spre inimile copiilor.

Plin de comic, jocul actorilor este pus în valoare pe tot parcursul spectacolelor de momentele muzicale şi de păpuşile mânuite la vedere sau după paravan. Spectacolele sunt interactive, fără a se limita strict la spaţiul dedicat scenei. Copiii au deseori ocazia de a se trezi în mijlocul acţiunii, cu personajele care joacă lângă ei, devenind astfel participanţi direcţi în poveste.

În acest context, mă simt onorată să vă invit la două spectacole marca SUFLEŢEL, pe care le vom găzdui la Cărtureşti Constanţa.

Duminică, 19 septembrie, începand cu ora 18:00, ne vom împrieteni cu CEI TREI PURCELUŞI, pentru ca săptămâna viitoare, pe 26, începând cu aceeaşi oră, să intrăm în lumea satului lui Ion Creangă, trecând, cu zâmbet de Nică, de la animăluţele de fermă, la casele ţărăneşti, de la Moş şi Baba la Sfânta Duminică, parteneră de drum fiindu-ne fie Fata Moşului, fie urâcioasa Babei.

Nu suntem contemporani doar cu Jetix sau Cartoon Network, ci şi cu basmul şi lumea plină de pilde a poveştilor, nu-i aşa?
 
Mai multe pe www.constantablog.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii