Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Mă mut la mama”, joi, la Teatrul de Stat Constanţa

ro

11 Apr, 2011 15:17 2014 Marime text

afis_ma_mut_la_mama.jpgÎn această joi , 14 aprilie, de la ora 19.00, la Teatrul de Stat din Constanţa se joacă comedia anului "MĂ MUT LA MAMA".

Din distribuţie fac parte Adriana TRANDAFIR - mama, Andreas PETRESCU - Andrei (fratele mai mare) şi Gabriel FATU - Gabriel (fratele cel mic).

Doi fraţi, cu vârste apropiate de 30 de ani, unul părăsit de soţie, iar celălalt înşelat de iubită, hotărăsc să se reîntoarcă acasă la mama, pentru a continua să trăiască partea cu copilăria. Mama,văduvă fiind, deşi e singură în casa, are un iubit.... L-a cunoscut la facultate, mama e STUDENTĂ. Când apar băieţii acasă, apar şi conflictele. În primul rând apar gelozii pe dormitor, fiecare are senzaţia că "mămica" îl iubeşte mai mult pe celalalt, iar ideea că mama are un iubit, că şi ea are dreptul la dragoste, la viaţă, e de neconceput, în mintea celor doi: Mama este MAMA. Şi atât!

O comedie adevărată, o poveste veselă, optimistă, dar cu accente dramatice, o bucăţică ruptă din viaţa de familie a noastră, a tuturor, despre ceea ce ar putea însemna o familie fericită.... Sau, drumul spre idealitate atunci când speranţa te învaţă să trăieşti frumos şi să te bucuri de fiecare clipă. Multe răsturnări de situaţie, fiecare încearcă să îţi marcheze teritoriul, dar, de fiecare dată, cu răbdare şi toleranţă, cu nervii întinşi, dar şi cu mult umor, totul se poate rezolva.

Preţul unui bilet este 25 lei şi 15 lei redus, pentru elevi, studenţi, pensionari.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii