Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 4 iulie 2012

ro

04 Jul, 2012 13:51 1918 Marime text

cruce.jpgBăncilă Mariana, Departamentul Resurse Umane, din cadrul Conpress Group transmite sincere condoleanţe şi este alături de familie la trecerea în nefiinţă a celei care a fost Blidea Florica. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Colegii sunt alături de familia Precup în greaua încercare suferită de dispariţia fulgerătoare a celui care a fost tată şi socru, Voinescu Vasile. Sincere condoleanţe!

Teatrul de Stat Constanţa anunţă cu tristeţe trecerea în veşnicie a celei care a fost Maria Nestor. Originară din Constanţa, a debutat pe scena Dramaticului constănţean în anul 1977. Va rămâne în memoria publicului cu frumoasele roluri create cu talent, seriozitate şi o mare dragoste pentru profesie: Geta din „Fântâna Blanduziei“, Ada din „Passacaglia“, Doruleţ din „Visul unei nopţi de iarnă“, Clara din „Răzbunarea“, Nicola Davis din „Cum se numeau cei patru Beatles?“ şi mai ales cu rolul Ana din „Jocul vieţii şi al morţii în deşertul de cenuşă“. Îi vom păstra mereu în suflet amintirea. Să-i fie somnul lin! Dumnezeu s-o odihnească!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii