Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 23 septembrie 2011

ro

23 Sep, 2011 13:25 1882 Marime text
cruce.jpg

Un gând de mângâiere şi compasiune colegei noastre Claudia Burlacu, de care suntem alături în aceste clipe de grea încercare şi durere pricinuite de plecarea la ceruri a mamei sale Petria Burlacu. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul Administraţiei Porturilor maritime Constanţa.

Familia Puşcaşu Nicolae şi Tanţa este profund îndurerată de pierderea prietenului şi colegului Victor Ilie Cazacu, a cărui amintire va rămâne veşnică.

Coop Radiotehnica, toţi lucrătorii sunt alături de familia Cazacu şi deplâng pierderea colegului lor Victor Ilie Cazacu, care a fost şi va rămâne veşnic în amintire.

Colectivul de la ANIF RA Dobrogea este alături de colega lor Forea Ileana în greaua pierdere suferită prin decesul mamei sale. Dumnezeu să o odihnească!

Cu mare durere în suflet, Vlad Dumitru şi Ioana anunţă încetarea din viaţă a dragului lor nepot Vlad Cătălin Iulian la vârsta de 42 de ani, departe de ţară. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cu durere în suflet, familia Solomon Ionel şi Angela anunţă încetarea din viaţă, departe de ţară, a bunului lor nepot Vlad Iulian Cătălin, după o lungă şi grea suferinţă. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Cu mare durere, familia Maican Liliana, Liviu, Ica şi Laura anunţă încetarea din viaţă, departe de ţară, a bunului lor nepot Vlad Cătălin Iulian, după o lungă şi grea suferinţă. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii