Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 19 iulie

ro

19 Jul, 2011 14:06 1091 Marime text
Colectivul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Marină "Grigore Antipa" Constanţa este alături de familia Porumb în aceste momente grele pricinuite de dispariţia colegului nostrum dr. Ioan Porumb, distinsă personalitate din domeniul cercetărilor marine româneşti. În calitate de cercetător ştiinţific a contribuit decisive la crearea institutului şi la formarea tinerei generaţii de specialişti în domeniu din România. Dedicate cercetării a elaborat lucrări ştiinţifice şi a transmis discipolilor o experienţă ştiinţifică valoroasă şi bogată. Caracter ales şi suflet generos, respectat de toţi colegii va rămâne mereu în conştiinţa celor care l-au cunoscut. Îi vom păstra în suflet o caldă şi respectuoasă amintire!

La marea sa plecare dintre noi, aduc un pios omagiu distinsului coleg Dr. Ioan Porumb, om de o aleasă omenie, cu un înalt simţ al datoriei, o ţinută ireproşabilă şi rară modestie, cercetător ştiinţific de renume în domeniul ihtiologiei marine, care în laboratoarele Staţiunii Zoologice Marine Agigea şi ale Institutului Român de Cercetări Marine a lăsat o amintire luminoasă, ocupându-se cu răbdare şi pasiune de descifrarea tainelor lumii peştilor din Marea Neagră. A fost un om devotat profesiunii sale, familiei şi societăţii. Adio, domnule coleg! Fie-ţi ţărâna uşoară! Sincere condoleanţe familiei şi tărie sufletească, stimată doamnă Dr. Florica Porumb. Prof. Dr. M.-T. Gomoiu, membru al Academiei Române.

Familia Macovei Nicu şi Coca regretă profund trecerea în nefiinţă a bunei lor prietene Mărioara (Oriţa) Cadu şi suntem alături de soţ şi copii. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Sincere condoleanţe familie Porumb, transmit Decebal Făgădău, Nicolae Papadopol, conducerea şi personalul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii şi îşi prezintă omagiul celui mai valoros om de ştiinţă, Dr. Ioan Porumb, personalitate de prestigiu a cerectării marine româneşti. Deplângem pierderea domniei sale. Odihnă şi linişte veşnică!

Un gând de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe. Suntem alături de colega noastră Ana Ivan în aceste clipe de grea încercare şi durere pricinuită de plecarea spre cele veşnice a soţului Ion Ivan. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Spitalului Clinic de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie, Eforie Nord.

Îndreptăm către familia Baraianu, în aceste momente de grea încercare şi durere, pricinuite de pierderea tatălui, un gând de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe. Colectivul S.C. Electro Dovis S.R.L.

Familia Dumitrache Ion transmite sincere condoleanţe familiei greu încercate de dispariţia fulgerătoare a celui ce a fost Ion Gheţău, fost angajat al SC 2*1 Holding Cape Midia Shipyard SA, care şi-a desfăşurat întreaga activitate profesională cu o dedicaţie exemplară. Dumnezeu să-l odihnească!

SC 2*1 Holding Cape Midia Shipyard SA deplânge decesul fulgerător al celui ce a fost Ion Gheţău, care şi-a dedicate o bună parte din viaţă meseriei pe care a împlinit-o cu mult professionalism. Sincere condoleanţe familiei!

Colegii din cadrul SC 2*1 Holding Cape Midia Shipyard SA transmit condoleanţe familiei celui ce a fost Ion Gheţău, fost angajat al şantierului naval, unul dintre cei mai buni profesionişti ai societăţii. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui!

Conducerea SC 2*1 Holding SRL deplânge dispariţia fulgerătoare a celui ce a fost Ion Gheţău, coleg şi collaborator pasionat de profesie, care a fost un exemplu pentru mulţi dintre colegi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Colegii din cadrul SC 2*1 Holding SRL sunt alături de familia greu încercată de dispariţia fulgerătoare a celui ce a fost Ion Gheţău, unul dintre cei mai buni profesionişti din domeniul mecanicii. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Conducerea SC Eurosantis SRL transmite sincere condoleanţe familiei celui ce a fost Ion Gheţău, un om de mare valoare, a cărui dispariţie ne lasă pe toţi mai săraci. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui!

Colegii din cadrul SC Eurosantis SRL deplâng decesul fulgerător al celui ce a fost Ion Gheţău, un om de mare character, un profesionist dedicate meserie sale. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii