Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 16 iulie 2011

ro

16 Jul, 2011 18:15 1194 Marime text
Regretăm nespus trecerea în nefiinţă a celei ce a fost profesor LIVIA ŞALOP, prieten şi coleg cu spirit de inteligenţă deosebită, cu o mare disponibilitate pentru cei din jurul său. Generozitatea şi firea sa caldă au făcut-o iubită şi stimată de toţi colegii şi prietenii.

Profesorii de biologie pensionari

Colectivul laboratorului de Încercări Apă Potabilă Palas Constanţa SC RAJA SA este alături de familia îndurerată la trecerea în nefiinţă a bunei noastre colege LIVIA ŞALOP.

Sincere condoleanţe.

O inimă bună a încetat să bată şi un suflet nobil s-a ridicat la cer odată cu dispariţia celei mai bune prietene, LIVIA ŞALOP.

Cuvintele sunt sărace şi nu exprimă toată durerea pe care simt, astăzi, când trebuie să îmi iau rămas bun pentru totdeauna. Nu se poate înţelege cât de grea este despărţirea atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă. Îmi vei lipsi foarte mult draga mea prietenă. Dumnezeu să te aibă în pază. Mioara Mihalache
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii