Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evadare în Dealu Mare, weekend-ul cramelor deschise

ro

22 Jul, 2020 07:11 1788 Marime text
  • Evadare în Dealu Mare: week-end unicat al cramelor deschise  se va desfășura în intervalul 22-23 august. 
  • Biletele sunt disponibile CU sau FĂRĂ TRANSPORT* asigurat de organizatori, pentru întreg weekend-ul sau pentru câte una singură dintre zile și sunt disponibile la prețuri speciale până pe 1 august. 
12 (+1) crame din Dealu Mare - la 75 de minute cu mașina de București - invită iubitorii de vinuri și de povești să le treacă pragul pentru vizite și degustări în weekend-ul 22-23 august 2020, într-un eveniment unicat - în natură, în aer liber, cu vinuri bune și oameni pe măsură.

Cel puțin 52 de vinuri (câte 4 de la fiecare cramă) vor putea fi încercate și explorate până în detaliile cele mai semnificative. Vor fi disponibile și puncte de vânzare de preparate culinare cu adevărat deosebite. Dar, dincolo de plăcerea pură, e o nouă ocazie de a face bine: 10% din încasări vor fi donate Spitalului din Mizil. Biletele sunt disponibile la IaBilet.ro, la prețuri începând de la 160 lei / zi sau 320 lei / ambele zile: https://www.iabilet.ro/bilete-evadare-in-dealu-mare-weekend-ul-cramelor-deschise-57065/?q=dealu+mare

 Ce se va întâmpla în 22-23 august în Dealu Mare?

Oamenii de spatele vinurilor atât de apreciate vor fi gazde bucuroase de oaspeți, vor ghida musafirii pe trasee prestabilite și vor spune poveștile strugurilor și locurilor, vor răspunde la întrebări. Participanții vor fi organizați pe grupuri astfel încât să fie în deplină siguranță epidemiologică și se vor bucura de natură, de gusturile zonei și de compania semenilor cu aceleași plăceri. O lume - de oameni, locuri și arome - își va dezvălui frumusețile nevăzute altfel.

Care sunt cramele și traseele posibile?

Cramele care vor putea fi cunoscute sunt (de la vest la est):

1. Gramofon Wine

2. SERVE Ceptura

3. Davino

4. Dagon Clan

5. Viile Metamorfosis (aici se degustă și vinurile de la Domeniul Prince Matei, cramă care nu poate găzdui oaspeți deoarece este în curs de renovare și restaurare)

6. Licorna Winehouse

7. Budureasca

8. Apogeum

9. Tohani

10. Aurelia Vișinescu Wines

11. The Iconic Estate

12. LacertA Winery

Beneficiezi de prețuri reduse la bilete până la final de iulie!

Biletele sunt disponibile CU sau FĂRĂ TRANSPORT* asigurat de organizatori, pentru întreg weekend-ul sau pentru câte una singură dintre zile și sunt disponibile la prețuri speciale până pe 1 august, prin intermediul https://www.iabilet.ro/bilete-evadare-in-dealu-mare-weekend-ul-cramelor-deschise-57065/.

Vizitatorii cu transport asigurat de către organizatori au posibilitatea să aleagă câte un traseu / zi din cele 3 variante propuse, (cel mult două trasee în cele două zile de eveniment). Cei cu transport “pe cont propriu” trebuie, de asemenea, să aleagă câte un traseu pe zi - dar pot vizita și “pe sărite” orice crame doresc DE PE TRASEUL ALES, în limita timpului disponibil și așteptând formarea unor grupuri de 15-20 de persoane.

Detalii suplimentare pe www.dealu-mare.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii