Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Ziua Națională a României, celebrată la Kogălniceanu

ro

01 Dec, 2013 21:40 2010 Marime text
Ziua Națională a României a fost sărbătorită cu mare bucurie și veselie de locuitorii comunei Mihail Kogălniceanu. În fața monumentului eroilor, localnicii s-au strâns într-un număr însemnat pentru a privi un dans popular de excepție, executat de tinerii din comuna constănțeană, îmbrăcați în straie populare. De la activitatea dedicată celor 95 de ani de la Marea Unire, nu au lipsit cadrele militare, dar nici primarul localității, Ancuța Belu.
 
“La mulți ani de ziua noastră, de ziua României. La mulți ani tuturor locuitorilor acestei țări și în special locuitorilor din Mihail Kogălniceanu”, a spus Ancuța Belu, primar Mihail Kogălniceanu.
 
Chiar și cei de alte etnii sunt alături de români în cea mai importantă zi.
 
„Este o zi deosebită, 1 decembrie o așteptăm cu drag. Comemorăm eroii, o sărbătorim cu drag, ne simțim români, urăm românilor și României la mulți ani”, a declarat Demirel Caiali, vicepreședinte UDTTMR.
 
Și, pentru că vremea nu a fost prea prietenoasă, locuitorii comunei Mihail Kogălniceanu au fost invitați de primarul Ancuța Belu să servească tradiționala fasole cu ciolan, dar și țuică fiartă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii