Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Ziua Limbilor Străine a fost marcată de elevii constănţeni

ro

27 Sep, 2013 16:20 2504 Marime text
Ziua Europeană a Limbilor Străine a fost marcată şi de elevii Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria” din Constanţa. Alături de profesori, aceştia au desfăşurat o serie de activităţi culturale, sesiuni de comunicări, referate şi eseuri. 
 
“Avem o activitate dedicată Zilei Europene a Limbilor Străine […] inițiativa a început în 2001, și noi încurajăm activitățile extra școlare […] copiii răspund foarte bine la aceste activități, și îi obișnuim prin intermediul lor, cu diverse situații de viață. Le formăm abilități de comunicare, îi obișnuim cu publicul, dacă organizăm spectacole”, a declarat Diniţa Pindic, consilier de imagine Colegiul
Regina Maria.
 
Programul activităţilor prilejuite de acest eveniment a cuprins mai multe sesiuni de comunicări şi referate, prezentate în limbi străine de către elevi.
 
“În cadrul Catedrei de Limbă Italiană, avem o sesiune de comunicări, referate și eseuri, sub îndrumarea doamnei profesoare de Limbă Italiană […] Catedra de Limbă Engleză va avea două sesiuni de prezentări de proiecte cu titlul – British Customs and Traditions”, a declarat Barbu Simona, profesoară.
 
Elevii s-au arătat încântaţi de iniţiativa profesorilor şi s-au înscris într-un număr mare la acţiunile artistice şi culturale. Unii dintre elevi vor să urmeze cursurile unor universităţi din străinătate aşa că nu pierd nicio ocazie de a exersa limbile străine.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii