Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Târg de turism pentru constănțeni

ro

30 Oct, 2013 19:56 2042 Marime text
Târgul de Turism ”Vacanța” 2013 se deschide vineri, pe un spațiu de 160 de metri pătrați, amplasat în incinta unui centru comercial situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. În cadrul unei conferințe de presă, la care au participat reprezentanți ai organizatorilor și ai partenerilor principali, au fost prezentate noutățile cu care vine această ediție a Târgului de Turism.
„ Evident ne promovăm mai întâi ofertele de vacanță, fie că vorbim de cele pentru sărbătorile de iarnă sau cele cumpărate în avans pentru vara 2014. Agențiile noastre vin cu oferte, cu reduceri substanțiale. Programul acesta este lansat de mai bine de patru ani și vom continua să-l promovăm.” a declarat Corina Martin, președintele FAPT, Asociația de Promovare Litoral – Delta Dunării.
Pe parcursul celor trei zile ale târgului de turism, vizitatorii vor avea ocazia să asiste și la alte activități conexe, precum spectacole, work-shop-uri și chiar tombole cu premii atractive.
„ E vorba de spectacole de cântece și dansuri populare, street dance, dansuri și tradiții armânești și turco-tătare și multe alte surprize. ” a afirmat Ion Dănuț Jugănaru, directorul general al CCINA Constanța.
 
Organizatorii speră să poată schimba percepția unui public atipic, cel constănțean, care nu pleacă vara în vacanță, ci, de cele mai multe ori, în perioadele de extrasezon.
„ Vrem să ieșim cu ofertele noastre către publicul larg, vrem să-i obișnuim pe constănțeni să-și cumpere vacanțele prin agențiile de turism. ” a spus Corina Martin, președintele FAPT, Asociația de Promovare Litoral – Delta Dunării.
La ediția din acest an a Târgului de turism ”Vacanța” participă 26 de expozanți, reprezentând opt mari agenții de turism. Totodată, organizatorii au oferit un stand Inspectoratului Școlar Județean Constanța, acolo unde vor fi prezente cele 16 unități de învățământ constănțene, care pregătesc viitorii lucrători din turism.
„ Sunt viitorii lucrători în turism și noi avem obligația să-i sprijinim atât cât putem.” a precizat Ion Dănuț Jugănaru, directorul general al CCINA Constanța.
Deschiderea oficială a Târgului de Turism ”Vacanța” este programată vineri, de la ora 12.00, programul de vizitare a târgului fiind între orele 10 și 22.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii