Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Sunt încrezători în șansa lor

ro

30 Oct, 2013 19:26 1620 Marime text
Antrenorii și jucătorii de la Săgeata Năvodari nu au prea mult timp la dispoziție pentru a se bucura de victoria de la meciul cu Oțelul Galați. Săgeata Năvodari are parte de un program solicitant în această săptămână. Luni noaptea a încheiat disputa cu Oțelul Galați iar vineri de la ora 20,00 va juca la Piatra Neamț cu Ceahlăul. Prezenți la conferința de presă săptămânală, antrenorul Tibor Selymes și portarul Leonidas Panagopoulos nu s-au plâns de această situație și vor să-și completeze zestrea de puncte după această deplasare.

„ Mergem acolo să luăm puncte. E un adversar cam de calibrul nostru, dacă vom fi bine organizați putem să plecăm cu puncte de acolo. Trebuie să ne organizăm bine faza defensivă ca să nu le dăm nicio șansă adversarului. ” a declarat Tibor Selymes, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.
Cel mai bun jucător năvodărean, în meciul cu Oțelul, portarul grec Leonidas Panagopoulos vrea să continue seria prestațiilor reușite și să contribuie la realizarea unui rezultat bun în fața plăieșilor moldoveni.

„ Cu siguranță a fost un meci foarte important care ne-a adus trei puncte vitale. Vom continua în forță și ne vom îndeplini obiectivele. Primul obiectiv este să rămânem în Ligă. Muncim cu toții din greu. De la ultimul meci îl ascultăm cu sfințenie pe antrenor. Am început meciul în forță și am dat două goluri în prima repriză și am menținut rezultatul până la final. ” a spus Leonidas Panagopoulos, jucător Săgeata.
Delegația dobrogeană va pleca joi dimineața spre Piatra Neamț, fără Ilie Iordache, care este suspendat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii