Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Șeful RAJDP a fost amendat

ro

06 Feb, 2014 14:20 2558 Marime text
Adrian Gâmbuțeanu, directorul Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa s-a ales cu o plângere penală formulată de Curtea de Conturi. El ar fi refuzat să prezinte o serie de documente în urma unui control. Curtea de Conturi a depus o plângere împotriva șefului RAJDP Constanța, Adrian Gâmbuțeanu, care anul trecut ar fi refuzat un control al instituției. Echipa de control a ajuns la sediul Regiei dar nu și-au putut îndeplini misiunea pentru că nu le-au fost puse la dispoziție actele necesare.

“La Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa nu s-a realizat acţiunea de control planificată din cauza refuzului conducerii entităţii de a pune la dispoziţia echipei de control documente, date şi informaţii necesare efectuării controlului. S-a formulat şi înaintat plângere penală împotriva directorului general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa pentru obstrucţionarea accesului Curţii de Conturi a României în a-şi exercita atribuţiile prevăzute de lege” au declarat cei de la Curtea de Conturi.

Directorul RAJDP Constanța spune că toată întâmplarea este discutabilă, întrucât punctele de vedere ale instituțiilor au fost diferite.
„Pai, nu s-a întâmplat nimic. Ei au avut un punct de vedere, noi am avut alt punct de vedere. Am aplicat procedura administrativă și asta este. Am avut corespondența cu ei [...] ei au ținut-o pe a lor, noi pe a noastră. Asta e. Nu vedeți ce se întâmplă în România”, a declarat Adrian Gâmbuțeanu, director RAJDP Constanța.
Echipa de control a încheiat un proces verbal și i-a aplicat lui Adrian Gâmbuțeanu o amendă de 300 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii