Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Săgeata Năvodari a mai bifat o victorie în Antalya

ro

06 Feb, 2014 15:55 1671 Marime text
Cantonamentul susținut de Săgeata Năvodari în Turcia se apropie de final. Miercuri, formația pregătită de antrenorul Cătălin Anghel a întâlnit formația FC Dila Gori, locul 3 în prima ligă georgiană. Dobrogenii au învins cu scorul de 1-0, după ce la pauză a fost 0-0. La final, tehnicianul năvodărean s-a declarat mulțumit de modul în care evoluează echipa sa.

“Vă spun sincer, că pentru noi este foarte important ca echipa să aibă rezultate, chiar dacă sunt meciuri amicale și bineînțeles, mult ne interesează ca în această perioadă rezultatul să vină într-un moment bun, pentru că numai jucând bine poți să faci rezultate”, a declarat Cătălin Anghel, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.

Singura reușită a partidei i-a aparținut lui Marius Tigoianu. Acesta a marcat în minutul 75, cu o execuţie rafinată, la capătul unui contraatac rapid.
“Obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare, cel mai important obiectiv, și nu contează din punctul meu de vedere cine marchează [...] important e să muncim cu toții și ca la sfârșitul returului să ne bucurăm împreună”, a spus jucătorul echipei Săgeata Năvodari, Marius Tigoianu.
În această seară, în ultimul joc din Turcia, Săgeata va întâlni pe FC Minsk, din Belarus, iar vineri este programată plecarea spre țară. Pe 15 februarie, se va disputa amicalul Săgeata Năvodari – FC Farul Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii