Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îi spun „Daniel-san“, ca în „Karate Kid“! Daniel Dogaru, gol din scăriţă, în Anglia, contra echipei Wellingborough (galerie foto)

ro

19 Jan, 2019 00:00 3987 Marime text
Fotbalistul Daniel Dogaru, de loc din Medgidia, este de un an în Anglia, unde a plecat la muncă. Locuieşte în oraşul Peterborough, iar sâmbăta, când are liber, joacă şi pentru o echipă dintr-o ligă regională, pentru care a marcat 14 goluri în nouă partide.
 
În România, Daniel a evoluat la mai multe echipe din judeţele Constanţa şi Tulcea, până a decis să plece în Anglia. Munceşte la Amazon delivery, iar în weekend îşi face timp şi pentru fotbal, jucând la Bourne Town Reserves, în Future Lions United Counties League - Reserve Division. „M-a dus un prieten de-al meu la această echipă. Nu sunt de mult timp, dar în nouă meciuri jucate am înscris de 14 ori. Din ce am înţeles, vor să mă ia la prima formaţie. Se joacă puţin mai dur decât la Liga a 3-a“, a declarat Daniel. În vârstă de 24 de ani, acesta juca atacant sau mijlocaş în România, dar la Bourne Town Reserves e distribuit în spatele vârfului.
 

A punctat de trei ori contra lui Peterborough Northern Star Reserves

 
În ultimul meci, Bourne Town Reserves a jucat în deplasare cu Wellingborough Whitworth Reserves, scorul fiind 2-2. Oaspeţii au deschis însă scorul, în urma golului lui Daniel Dogaru, care a punctat din penalty, cu o scăriţă. „În primul meu meci la Bourne Town Reserves am marcat de trei ori în disputa de pe terenul echipei Peterborough Northern Star Reserves, pe care am câştigat-o cu 6-3. În formaţia mea mai sunt patru români, iar restul englezi“, a mai spus Daniel Dogaru.
 

„Atmosferă frumoasă! Glumim mult“


În momentul în care a intrat în vestiar pentru partida cu Wellingborough Whitworth Reserves, colegii englezi l-au salutat spunându-i „Daniel-san“! Aşa îi mai zic ei, făcând un joc de cuvinte după puştiul din „Karate Kid“, Daniel-san. „E o atmosferă foarte frumoasă la echipă. Glumim mult“, arată Daniel Dogaru.
 

A promovat cu Săgeata Năvodari în Liga 1

 
Născut pe 15 septembrie 1994, Daniel a început fotbalul la CSS Medgidia, la vârsta de şase ani, cu antrenorul Eugen Vartic. Ulterior, de la 14 la 17 ani, a jucat la Metalul Constanţa. A urmat Săgeata Năvodari (juniori), fotbalistul având însă şi câteva meciuri pentru prima formaţie, la Liga a 2-a, până Săgeata să promoveze în Liga 1. Dogaru a mai jucat apoi la Delta Dobrogea Tulcea, CFR Constanţa, Granitul Babadag, Cernavodă şi Medgidia, aceasta din urmă fiind ultima sa echipă înainte de a pleca în Anglia.
 
Citeşte şi:
 
O garnitură CFR a „deraiat” în Port, dar a fost repusă pe şine după 70 de minute

Victorie la scor cu SC Popeşti Leordeni Ce obiectiv are Axiopolis Cernavodă în ultimele două etape de campionat

Dogaru, gol din lovitură liberă FC Viitorul II - succes clar cu Înainte Modelu, Axiopolis Cernavodă - punct în deplasare
 
Goluri în versuri Axiopolis Cernavodă i-a oferit ca dar de nuntă lui Gheorghe Andrescu promovarea în Liga a 3-a (galerie foto+video) 

Liderul Ligii a IV-a, în marş spre Liga a III-a Un fost fotbalist al FC Farul joacă în atacul lui Axiopolis Cernavodă (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii