Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Primul antrenament din acest an pentru Săgeata Năvodari

ro

08 Jan, 2014 20:40 1891 Marime text
Săgeata Năvodari este printre cele mai grăbite echipe din Liga I  la fotbal. Antrenorul Cătălin Anghel a sunat adunarea  miercuri, 8 ianuarie. Pe stadionul Flacăra noul tehnician a condus prima ședință de pregătire din acest an. Pe moment nu sunt multe noutăți, tratativele privind transferul unor jucători fiind în plină desfășurare.
Fostul tehnician al celor de la Viitorul Constanța este încrezător în potențialul echipei sale și  consideră că obiectivului, o clasare în primele 12 echipe, poate fi realizat.
“Îmi doresc foarte mult să reușesc și împreună cu echipa, mă refer la tot ce înseamnă conducere, jucători și la domnul primar, care este foarte implicat în sportul din Năvodari.” a declarat Cătălin Anghel, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.
La fel gândește și managerul general al clubului Aurelian Babuțan.
„Cătălin Anghel este un antrenor ales, nu este impus de nimeni. Este un antrenor tânăr în care eu am foarte multă încredere.” a afirmat Aurelian Babuțan, managerul general al echipei Săgeata Năvodari.
De la primul antrenament au lipsit N Doye, învoit până pe 13 ianuarie, Florean, Sorian și Pogacsics, jucători aduși la Năvodari de antrenorul Tibor Selymes și care ar putea să părăsească trupa dobrogeană. Noutățile sunt Valentin Bărbulescu și Sorin Pană, dar și revenirea lui Ilie Iordache ,jucător care plecase în decembrie, de la echipă. Mihai Roman aflat în covalescență, după o accidentare ,deși prezent la stadion nu s-a antrenat. Săgeata va rămâne la Năvodari până pe 13 ianuarie,dată la care va pleca, la Izvorani, pentru primul cantonament al anului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii