Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Primăria Năvodari nu va majora taxele și impozitele locale în anul 2014

ro

09 Jan, 2014 13:15 3321 Marime text
Locuitorii din Năvodari sunt din nou feriți de scumpiri. Edilul orașului Nicolae Matei a hotărât, alături de Consiliul Local, menținerea taxelor și impozitelor la nivelul anului trecut.
 

“În anul fiscal 2014, Consiliul Local Năvodari a hotărât ca impozitele și taxele locale să rămână la aceleași niveluri ca și anul trecut, în 2013. De exemplu, la taxa salubrizare, nivelul taxei este de 5 lei pe lună de persoană, adică 60 de lei pe an, la fel ca anul trecut”, a declarat Luminița Broască Șef Serviciu SPIT.
 
“Primarul este un om nemaipomenit și are grijă de oamenii din localitate și nu cred că o să se scumpească”, a spus o locuitoare din Năvodari.
 
“Eu spun că pentru populația locală este un lucru bun”, a declarat alt cetățean.
 
Deși în alte orașe impozitul pe clădiri și terenuri s-a indexat cu 16,05 %, la Năvodari se va păstra aceeași formulă de calcul ca și anul trecut. Proprietarii de clădiri vor achita o sumă variabilă în funcție de suprafața desfășurată, valoarea impozabilă, coeficientul de corecție în funcție de rangul localității și cota de impozit fară să se adauge indexări. Contribuabilii năvodăreni pot achita taxele și impozitele începând cu data de 9 ianuarie 2014 la casieria Serviciului Public de Impozite și Taxe din oraș.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii