Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV „Life Is Sport, Life Is Love”

ro

22 Oct, 2013 10:02 2181 Marime text
„Life Is Sport, Life Is Love”, scurtmetrajul realizat de Alina Cosmoiu şi de colegul nostru, Bogdan Malciu a primit premiul special al Festivalului Internațional de Film Sportiv din Cehia. La festival au fost selectate 25 de filme, iar dintre acestea doar 10 au fost premiate.

“Filmul nostru a fost singurul film străin care a luat premiu [...] în rest au luat doar producții din Cehia. Suntem foarte mândri că am putut ajunge până în Cehia, suntem foarte mândri că am luat premiul. Noi am fost singurii străini premiați, de aceea bineînțeles te simți foarte bine”, a declarat Bogdan Malciu, corealizator scurtmetraj.

Aceasta este cea de-a treia distincție pe care realizatorii Alina Cosmoiu şi Bogdan Malciu o obțin, după premiul special câştigat la Festivalul Internaţional de Film din Italia şi cel pentru scurtmetraj din Slatina.

“Ideea noastră a fost că viața noastră este un sport pe care îl practicăm tot timpul, iar în cazul nostru cea mai bună alegere a fost muzica și imaginea. Noi vrem să mai facem în continuare scurtmetraje […] poate cândva vom face și un lungmetraj, dar toate la timpul lor”, a mai spus Bogdan Malciu.
În aceste condiţii, singurul impediment în industria lungmetrajelor este bugetul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii