Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Grigoraș contra Grigoraș

ro

06 Dec, 2013 20:16 2262 Marime text
În runda a 17-a din Liga I la fotbal, Săgeata Năvodari va juca, în deplasare cu CFR Cluj, luni de la ora 18.30. La Conferința de presă premergătoare jocului au fost prezenți antrenorul secund Gabriel Manu și jucătorul Alexandru Grigoraș. Tehnicianul năvodărean este conștient de valoarea adversarilor, dar crede că Săgeata poate reveni cu puncte din Ardeal.

„E o partidă, din punctul nostru de vedere, dificilă chiar dacă CFR Cluj a avut o perioadă puțin mai slabă [...] sunt convins că echipa asta este o echipă foarte bună, o echipă cu jucători experimentați, o echipă care chiar dacă a avut un parcurs slab, este capabilă de absolut orice în momentul în care joacă pe teren propriu”, a declarat Gabriel Manu, antrenor secund Săgeata.

Pentru Alexandru Grigoraș meciul este unul special, urmând să joace împotriva echipei antrenate de tatăl său.
„Este un meci puțin mai diferit față de celelalte pentru că știți că mă confrunt cu echipa tatălui meu, dar pentru mine nu este nicio diferență așa mare, pentru că pe teren când intri nu mai ții cont de familie, de prieteni, de nimic. Suntem simpli adversari și atâta tot”, a spus Alexandru Grigoraș, jucător al echipei Săgeata Năvodari.

Ambele echipe vin după eșecuri suferite etapa trecută. Săgeata a pierdut în fața lui Dinamo, iar feroviarii clujeni, la Mediaș. Dorința de reabilitare este la cote maxime în ambele tabere, așa că ne așteptăm la un meci aspru, în care forma de moment și plusul de dăruire pot face diferența.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii