Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Eroare de susținere

ro

02 Sep, 2014 17:24 2189 Marime text

Alianţa Creştin Liberală din Medgidia a demarat campania de strângere de semnături pentru candidatura la alegerile prezidenţiale a preşedintelui PNL Klaus Iohannis. În Piaţeta Decebal a fost amenajat un cort în acest scop. Surpriză, însă! Numele candidatului ACL... este scris greşit.
Acțiunea de strângere de semnături pentru candidatura preşedintelui PNL la alegerile prezidenţiale este în plină desfășurare. Este un pas important, mai ales pentru promovarea candidaturii lui Klaus Iohannis. Însă numele prezidenţiabilului este scris greşit pe cortul ACL.
“Cortul respectiv a fost primit de la echipa de management de campanie a domnului Iohannis. Așa cum l-am primit, așa l-am instalat și așa îl folosim. Nu am intenția să modific sau să adaug vreo literă, sau să schimb ceva din numele candidatului, pentru că este materialul de campanie pe care l-am primit”, ne-a declarat Marian Iordache, preşedinte Organizaţia municipală PNL Medgidia.
“Klaus Werner Johannis, se scrie cu J și cu doi de n. Am făcut limba germană. Pentru mine este ușor, dar nu știu dacă este o greșeală și nu am avut timp să verific”, ne-a spus Camelia Pleşca, preşedinte Organizaţia municipală PD-L Medgidia.
Eroarea nu a trecut neobservată şi de unii trecători.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii