Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis, conferință de presă la Palatul Cotroceni

ro

02 Sep, 2020 12:23 1369 Marime text
  • Conferință de presă, susținută de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.
Președintele României, Klaus Iohannis, va susține miercuri, 2 septembrie a.c., ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferință de presă.

Amintim că, la conferința de presă pe care a susținut-o în  data de 26 august 2020, Klaus Iohannis, președintele României, a fost întrebat și dacă, în contextul pandemiei de coronavirus, va răspunde în vreun fel școala românească, pentru eventualele îmbolnăviri.

Fiecare țară are normele proprii. Eu mă voi referi doar la cale care vor fi valabile în România și aici responsabilitatea este partajată, între părinți, școală și alte autorități,  fiecare cu partea lui. Nu cred că este util să căutăm din capul locului o cale pentru a învinovăți pe cineva penal. Nu rezolvăm absolut nimic, fiindcă ceea ce dorim este să se desfășoare școala în condiții sigure, bune, copiii să meargă, să învețe, să se întâlnească cu alți copii. Și până la urmă, pentru asta lucrăm cu toții și facem regulamentele. 

Citește și: Coronavirus. Școala Klaus Iohannis -„Nu cred că este util să căutăm din capul locului o cale pentru a învinovăți pe cineva penal“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii