Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Centru de informare turistică în Luncavița

ro

21 Oct, 2013 17:35 2552 Marime text
În comuna Luncavița, din județul Tulcea, va fi înființat un Centru de Informare Turistică. La acest centru, atât locuitorii, cât și turiștii vor avea posibilitatea să se informeze cu privire la obiective turistice, trasee auto, vremea probabilă, dar și despre circulaţia transportului în comun. În plus, prin acest proiect două persoane vor avea și un loc de muncă. Un proiect gândit de câțiva ani, a prins contur, în comuna Luncavița din județul Tulcea. Directorul Administraţiei Parcului Naţional Munţii Măcinului, Viorel Roşca a declarat că au început lucrările la Centrul de Informare Turistică din cadrul Parcului.

„Va fi un centru de vizitare şi informare la standarde europene, fondurile fiind asigurate prin POS Mediu. Clădirea nouă va fi dotată cu echipamente ce vor putea fi utilizate  pentru activității de informare turistică. De asemenea, prin proiect, pe lângă Centrul de Informare Turistică, în centrul localităţii va fi amplasat şi un panou informatic, iar un infochioşc va fi amplasat în Parcul Naţional Munţii Măcinului”, a declarat Viorel Roşca, directorul Administraţiei Parcului Naţional Munţii Măcinului.
Clădirea va fi dotată cu aparatură de ultimă generație, iar prin acest proiect se vor crea şi două locuri de muncă.

”Acesta va fi conectat la internet şi va oferi informaţii cu privire la obiective turistice, trasee auto, vremea probabilă, circulaţia transportului în comun. Serviciile oferite vor fi în folosul consumatorilor și investitorilor din turism și vor contribui la dezvoltarea economică și socială a comunei. Trebuie să precizez că, tot prin măsura 313, în comuna Luncavița au mai obținut finanțare un număr de șase pensiuni”, a precizat Viorel Roşca, directorul Administraţiei Parcului Naţional Munţii Măcinului.
Proiectul se numește ”Înființarea centrului local de Informare turistică și marketingul serviciilor legate de turismul rural în comuna Luncavița, județul Tulcea”. Valoarea acestuia este de aproximativ 155 de mii de euro, iar lucrările vor fi finalizate până în 2015.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii