Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV 300 de năvodăreni norocoși

ro

30 Sep, 2013 13:20 1838 Marime text
Tombola „Ideea mea, norocul tău”, iniţiată de primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a ajuns la cea de-a 23-a ediţie. De la începutul proiectului, peste şase mii de gospodării au fost scutite în acest fel de plata agentului termic pentru o lună. De luni, alți 300 de câștigători vor beneficia de aceste facilităţi.
“După cum ne-am obișnuit, în fiecare luni de la sfârșitul lunii, are loc Tombola ”Ideea mea, Norocul tău!” Astăzi are loc cea de-a 23-a ediție unde vor fi câștigători încă 300 de norocoși. 300 de abonați din sistem care vor câștiga plata facurii de către Primărie, la încălzire.”, a declarat Vasile Moruzi, consilier local Năvodari
Pentru a beneficia de “premiu”, oamenii trebuie să respecte o singură condiție.
Prima condiție este să fie cu plata la zi, să nu aibă datorii. Cel care are datorii, chiar dacă este extras, nu este validat de către comisie și automat va pierde această șansă, pentru a fi scutit de factura pentru luna respectivă.” a mai spus Vasile Moruzi, consilier local Năvodari.
Proiectul „Ideea mea, norocul tău” este unic la nivel naţional şi a fost înfiinţat de primarul Nicolae Matei în 2011, pentru a-i determina pe abonaţii la sistemul centralizat să nu se debranşeze.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii