Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupul Litera și Idea Papel Distribution Două firme controlate de familia Vidrașcu vor livra elevilor din Constanța rechizite școlare și cadouri prilejuite de sărbătorile de iarnă (DOCUMENT)

ro

11 Sep, 2023 12:30 1321 Marime text
Umbre - foto cu rol ilustrativ.  
 
  • Se vor acorda un număr estimat de 32.500 pachete anuale cu rechizite școlare cu ocazia începerii cursurilor pentru preșcolarii și școlarii din municipiul Constanța și pachete cu cărți cadouri de Crăciun pentru copii.
 
 
Direcția Generală de Asistență Socială Constanța achiziționează pachete cu rechizite școlare cu ocazia începerii cursurilor și de cadouri prilejuite de sărbătorile de iarnă pentru preșcolarii și școlarii din municipiul Constanța.
 
Descrierea succintă
 
Potrivit licitatiapublica.ro, autoritatea contractantă va încheia, în urma aplicării procedurii de atribuire, un contract de furnizare pentru fiecare lot în parte prin care se vor acorda un număr estimat de 32.500 pachete anuale cu rechizite școlare cu ocazia începerii cursurilor pentru preșcolarii și școlarii din municipiul Constanța și pachete cu cărți cadouri de Crăciun pentru copii, astfel:
 
Lot 1 - Pachete rechizite școlare pentru copii cu vârste între 3-5 ani.
Lot 2 - Pachete rechizite școlare pentru copii cu vârste între 6-10 ani.
Lot 3 - Pachete rechizite școlare pentru copii cu vârste între 11-14 ani.
Lot 4 - Pachete cărți pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3-5 ani.
Lot 5 - Pachete cărți pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6-10 ani.
Lot 6 - Pachete cărți Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 11-14 ani.
 
Pachetele – în valoare totală de 3.573.727 de lei – vor fi furnizate de Grup Editorial Litera și de Idea Papel Distribution, ambele companii din București.
 
Grup Editorial Litera SRL se ocupă de comerțul cu ridicata nespecializat, are sediul în București, și este controlată de Vidrașcu Dan Anatolevici și de Vidrașcu Marin, fiecare deținând câte 50%.
 
Ca administrator apare Vidrașcu Marin.
 
Vidrașcu Dan Anatolevici mai apare în International SRV SRL, Nutrimont SRL, Grup Media Litera SRL, Litera Educational SRL, Press Development SRL, Bloclit Construct SRL, Idea Papel Distribution SRL, Litera Digital SRL, Citeste.RO SRL, Recreation.Perfectionare Personala și Profesionala SRL, Voxa Software SRL, Drop Of Ink Publishing SRL, David D.V. Comprod SRL, Elefant Online SA și în Mammoth Software SRL.
 
Asta în timp ce Vidrașcu Marin apare în Vidalm Grup SRL, International Srv SRL, Grup Media Litera SRL, Litera Educational SRL, Bloclit Construct SRL, Idea Papel Distribution SRL, Litera Digital SRL, Citeste.RO SRL, Recreation Perfectionare Personală și Profesională SRL, Voxa Software SRL, Drop Of Ink Publishing SRL și Press Development SRL.  
 
În trecut, Vidrașcu Dan Anatolevici și Vidrașcu Marin au figurat în Vidalm Grup SRL, radiată.
 
Cu sute de contracte publice, Grup Editorial Litera SRL a raportat pentru anul 2022 (cu 130 de angajați) o cifră de afaceri netă de 86.284.755 de lei și un profit net de 8.177.534 de lei.
 
Idea Papel Distribution SRL este controlată tot de Vidrașcu Dan Anatolevici și de Vidrașcu Marin, este specializată în comerțul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc, are încheiate sute de contracte publice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Firmele fraților Vidrașcu vor livra cărți, cadouri și rechizite școlare pentru elevii din municipiul Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii