Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Espoir Mode 2011 - Festivalul Pasarela şi-a desemnat câştigătorul

ro

07 Jul, 2011 15:43 2166 Marime text

ovidiu-pop-cluj-parfumdecriza-2011-7.jpgFestivalul de modă Pasarela, aflat la a treia ediţie în 2011, organizat pe 2-3 iulie de Ambasada Franţei şi Institutul Francez din Bucureşti, în colaborare cu Institutul Francez al Modei de la Paris, şi-a desemnat câştigătorii, înscrişi în cele două concursuri, Espoir Mode şi Pasarela Access.

Laureatul Espoir Mode 2011 este Ovidiu Pop, de la Universitatea de Artă din Cluj Napoca. Tânărul designer va veni cu o bursă de un an la Institutul Francez al Modei din Paris. Printre invitaţi s-au numărat personalităţi venite special de la Paris, de la Institutul Francez al Modei, Sylvie Ebel, Director General Adjunct al IFM, Karine Piotraut, Director de recrutare al IFM, Francine Pairon, fashion energizer, Pascal Morand, Director al Ecole Supérieure de Commerce de Paris - Europe (ESCP Europe).

Designerul de bijuterii Mona Velciov este câştigătoarea concursului Pasarela Access.

Pentru diploma de master de la Cluj, designerul Ovidiu Pop a semnat cea mai frumoasă colecţie masculină a ultimilor ani şi, nu întâmplător, juriul parizian l-a ales să-şi urmeze studiile la IFM Paris. Poate că această colectie ar avea puţini clienti în România, însă este tipul de linie care se poate vedea în colecţiile din capitala modei.

Felicitări tânărului designer Ovidiu Pop care şi-a prezentat recent la Cluj colecţia de master, "Parfum de criză" şi mult succes în capitala modei!

www.octaviancoifan.blogspot.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii