Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorul constănțean Răzvan Arnăut, medaliat la turneul internațional din Croația (DOCUMENT)

ro

06 Feb, 2023 14:36 1993 Marime text
Sursa foto: Facebook (Grand Prix Zagreb Open Wrestling Tournament)

Evoluții de succes pentru luptătorul Răzvan Arnăut, de la CS Farul Constanța, la turneul internațional din Croația Zagreb Open Ranking Series.

Sportivul care îl are antrenor la club pe Grigore Gheorghe, iar la lotul național este pregătit de Petre Cărare, a cucerit medalia de bronz la categoria 60 kg.    

Am început cu dreptul! Prima competiție din acest an! Locul 3 la Zegreb Open Ranking Series, a postat Răzvan Arnăut pe Facebook.

În optimi, Răzvan Arnăut l-a învins pe Haodong Tan (China), în sferturi a trecut de Amirreza Mohammadreza Dehbozorgi (Iran), iar în semifinale a cedat în disputa cu Nihat Zahid Mammadli (Azerbaidjan).

România a fost reprezentată în Croația, la prima întrecere internațională din acest an, de trei sportivi la lupte greco-romane. Răzvan Arnăut a urcat pe podium, iar Mihai Denis și Alin Alexuc au fost aproape de medalii.   

Bronz pentru România la Turneul Internațional din Croația! Răzvan Arnăut a urcat pe podium la Zagreb Open Ranking Series! Răzvan Arnăut l-a învins în finala mică a categoriei 60 kg pe adversarul din Ungaria, Krisztian Kecskemeti, cu scorul de 7-0. Felicitări, Răzvan! Felicitări antrenorilor! Mihai Denis (55 kg) a cedat în finala pentru locurile 3-4, la fel si Alin Alexuc, în cadrul categoriei 130 kg. Felicitări tuturor pentru un Turneu reușit!, este mesajul Federației Române de Lupte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii