Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupte Constănțeanul Răzvan Arnăut a urcat pe podium și la turneul din Egipt

ro

24 Feb, 2023 09:31 1362 Marime text
 
 
După ce, la turneul internațional din Croația, Zagreb Open Ranking Series, a obținut medalia de bronz, luptătorul constănțean Răzvan Arnăut, de la CS Farul, a urcat pe podium și în Egipt, la „Ibrahim Moustafa“, al doilea turneu internațional Ranking Series al anului.
 
Sportivul pregătit la club de Grigore Gheorghe, iar la lotul national de Petre Cărare, a obținut în Egipt tot bronz, la categoria 60 kg, prin superioritate tehnică, în fața adversarului din Kyrgystan.
  

Trei finale, trei medalii la Ranking Series «Ibrahim Moustafa»! Alin Alexuc obține medalia de argint în cadrul categoriei 130 kg și își consolidează poziția în clasamentul mondial!
 
Mihai Denis (55 kg) a reușit și el să își adjudece medalia de bronz, câștigând finala mică cu 14-4, în fața lui Sardarbek Konusbhbaev (KGZ).
 
A doua medalie de bronz pentru România a fost câștigată de Răzvan Arnăut (60 kg), prin superioritate tehnică, în fața adversarului din Kyrgystan.
 
Felicitări, băieți! Mândri de voi!, este mesajul Federației Române de Lupte.

 
Turneul din Egipt continuă, iar astăzi intră în concurs primele două componente ale lotului de lupte feminine: Kriszta Incze (62 kg) și Alexandra Anghel (68 kg).

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Lupte)
 
Citește și:
 
Luptătorul constănțean Răzvan Arnăut, medaliat la turneul internațional din Croația (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii