Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo pentru Crăciun și Revelion 2022. Cum va fi vremea, în România

ro

04 Dec, 2022 09:26 2245 Marime text
Meteo, foto: Pixabay
Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru următoarea perioadă, inclusiv de sărbători.

În săptămâna 12 – 19 decembrie, temperaturile vor continua să se mențină la un nivel ridicat, peste cele normale aferente acestui interval de timp. Va fi cald, conform estimărilor din prognoza meteo, în cea mai mare parte a țării.

Și ca în săptămâna precedentă, vor fi ploi la un nivel peste media normală a perioadei. Acestea se vor manifesta, cu precădere mai ales în vest, nord-vest și centru. Dar, în esență, nici o regiune a țării nu va fi ocolită de precipitații., anunță specialiștii în meteo. 

În săptămâna 19-26 decembrie, temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor, informează ANM. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 26 decembrie-2 ianuarie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, iar cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, spun meteorologii.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii