Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Satul Galeşu va fi branşat la reţeaua de apă şi canalizare Primarul Vasile Delicoti are planuri mari pentru dezvoltarea comunei

ro

29 May, 2014 00:00 3653 Marime text
Comuna Poarta Albă caută constructor pentru sistemul de apă şi canalizare. Primăria a lansat, pe portalul licitaţiilor publice, un anunţ referitor la achiziţia publică pentru proiectul „Sistem integrat de alimentare cu apă şi canalizare în localitatea Poarta Albă“. „Investiţia cuprinde trei obiective, respectiv: reţea de alimentare cu apă, reţea de canalizare şi staţii de pompare apă uzată monobloc. Valoarea totală estimată a contractului se ridică la suma de 7.538.571 de lei, fără TVA“, a declarat Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Albă.
De asemenea, gospodarul-şef al comunei a mai spus că o altă lucrare importantă care se desfăşoară în folosul locuitorilor comunei este şi cea de reabilitare a Drumului Judeţean 228A, lucrare de care, de altfel, depinde şi buna desfăşurare a proiectului descris mai sus. „Lucrarea pe acest sector de drum se derulează în beneficiul a două unităţi administrativ-teritoriale. Pe de o parte este Primăria Poarta Albă, de cealaltă parte este administraţia locală a oraşului Ovidiu. Proiectul se face prin fonduri europene, iar noi putem profita de aceste lucrări să derulăm în paralel şi proiectul de branşare la reţeaua de apă şi canalizare a satului Galeşu. Însă dacă nu s-ar face această lucrare, cel puţin cinci ani nu ne putem atinge de terasamentul drumului şi asta nu ar fi bine pentru locuitorii de aici, pentru oamenii care au nevoie atât de reţeaua de apă potabilă, cât şi de cea de canalizare“, a mai spus primarul de la Poarta Albă, Vasile Delicoti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii