Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Zi neagră pentru baschet“ Jucătorii de la Athletic Constanţa, criticaţi după eşecul usturător cu Poli Iaşi

ro

15 Nov, 2016 00:00 1603 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanţa a pierdut la scor, 46-101, meciul de pe teren propriu cu Politehnica Iaşi, din etapa a cincea a Ligii 1, grupa 3. Echipa oaspete, una dintre candidatele la promovare, şi-a respectat statutul de favorită certă, însă cei de la BC Athletic sunt nemulţumiţi de faptul că jucătorii constănţeni au cedat prea uşor în luptă.
 
„Au venit, au jucat şi au plecat. Cam aşa am putea face rezumatul unui scor care nu mai are nevoie de niciun alt comentariu. Dacă vrem să vorbim de baschet, va trebui să vorbim numai de Poli Iaşi. Dacă vrem să vorbim despre Athletic, n-am avea destule cuvinte. Şi nu sunt de bine. Lipsă de implicare, motivaţie, viziune… Norocul nu-şi mai are rost în ecuaţie, pentru că şi p-acela ni-l facem singuri. Toate au caracterizat ce s-a întâmplat în teren.
 
Zi neagră pentru baschet, un baschet one sided. Zi neagră pentru baschet pentru că n-am avut ce baschet arăta atunci când chiar conta: cu cele mai bune echipe din grupa noastră. Acolo trebuie să te baţi, să te zbaţi şi să arăţi tot ce ai mai bun, pentru că de acolo înveţi cel mai mult. Au fost şi câteva excepţii, dar lucrurile individuale contează prea puţin în contextul în care echipa şi jocul colectiv pur si simplu n-au făcut faţă nivelului de baschet prestat de Iaşi. Pentru Athletic nu există nicio presiune, iar jucătorii trebuie să realizeze asta, să intre motivaţi şi să joace cel mai simplu baschet, fără a se pune singuri în situaţii de a pierde mingea neforţat. Nu avem nimic de pierdut. Construim, dar s-o facem cu cap! Nu ca la meciul cu Iaşi! Mergem mai departe, suntem o echipă şi când pierdem, şi când câştigăm! Cea mai mare slăbiciune este în a te da bătut. Cel mai sigur mod de a reuşi este să încerci, încă o dată, şi încă o dată, până-ţi iese. Mergem înainte! Team is everything!“, s-a postat pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
În clasament, formaţia constănţeană ocupă locul şase (penultimul), cu cinci puncte din patru jocuri.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii