Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM evoluează în Cupa EHF Voleibaliştii de la Tomis întâlnesc, astăzi, Unirea Dej la Constanţa

ro

29 Nov, 2014 00:00 1811 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte, astăzi, de la ora 17.00, meciul de volei masculin dintre campioana României, CVM Tomis Constanţa, şi Unirea Dej, contând pentru etapa a opta a Diviziei A1. Partida ar fi trebuit să se joace la Dej, însă Unirea a răspuns pozitiv cererii clubului constănţean, ca meciul din tur să se dispute la Constanţa, astfel încât CVM Tomis să aibă timp să pregătească bine disputa din Liga Campionilor cu Knack Roeselare, care se va juca pe 4 decembrie, la Constanţa.

În clasament, CVM este lider solitar, cu 20 de puncte, câştigând toate cele şapte meciuri disputate până acum. De cealaltă parte, Unirea Dej e pe locul nouă, cu opt puncte, având două victorii şi cinci înfrângeri.

HCM joacă în Norvegia

Tot astăzi, de la ora 17.00, campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, susţine meciul din deplasare cu Elverum Handball Herrer (Norvegia), contând pentru manşa secundă a turului trei preliminar al Cupei EHF. În tur, HCM s-a impus cu 27-21. Cine va avea câştig de cauză se va califica în grupele competiţiei.

La Constanţa începe Memorialul „Gheorghe Ene”

Astăzi, duminică şi luni, la sala Sporturilor din Constanţa se va desfăşura faza zonală a Memorialului „Gheorghe Ene”, competiţie care adună la start şase echipe echipe, împărţite în două grupe: A - Galactic Bucureşti, Portul Călăraşi, Delta Tulcea; B - Oţelul Galaţi, Stars Brăila, Academia Hagi (antrenor Mihai Stere, director tehnic Constantin Mareş). Câştigătoarea turneului se va califica la turneul final al întrecerii, care va avea loc între 19 şi 21 decembrie a.c.  

Programul turneului de la Constanţa

Astăzi:
ora 12.00: Portul Călăraşi - Delta Tulcea (Grupa A)
ora 13.00: Stars Brăila - Academia Hagi (Grupa B)
ora 19.00: Delta Tulcea - Galactic Bucureşti (Grupa A)
ora 20.00: Academia Hagi - Oţelul Galaţi (Grupa B)
Mâine
ora 9.00: Galactic Bucureşti - Portul Călăraşi (Grupa A)
ora 10.00: Oţelul Galaţi - Stars Brăila (Grupa B)
Luni, 1 decembrie
ora 10.00 - finala: Locul 1 Grupa A - Locul 1 Grupa B
 
Sursa foto: cev.lu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii