Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul joacă astăzi cu Pandurii Tg. Jiu Gică Hagi - „Meci deschis oricărui rezultat“

ro

02 Oct, 2015 00:00 1997 Marime text
Vicelidera Ligii 1, FC Viitorul, joacă astăzi în etapa a 13-a a campionatului. Elevii lui Gică Hagi, care au strâns 23 de puncte până acum, având o singură înfrângere, întâlnesc în deplasare Pandurii Tg. Jiu, formaţia de pe locul 5, cu 20 de puncte. Meciul începe la ora 21.00 şi este transmis în direct la Look TV, Digi Sport şi Dolce Sport.
 
„Mergem încrezători să ne batem pentru cele trei puncte. Traversăm un moment foarte bun, de care trebuie să profităm în continuare. Vrem să avem o prestaţie bună. Respectăm însă Pandurii, o echipă bună a campionatului, care se află aproape de noi în clasament. Chiar dacă formaţia gorjeană joacă pe teren propriu la Severin, îi merge bine acolo. Ea va fi gazdă, iar noi, oaspeţi. Asta e clar. Va fi un meci frumos, deschis oricărui rezultat“, a declarat Gică Hagi, manager tehnic la FC Viitorul.
 
Astăzi, în Liga 1 se mai joacă un meci, FC Voluntari (locul 13, cu 5 puncte) - Concordia Chiajna (locul 11, cu 9 puncte), disputa fiind transmisă de Look Plus, Digi Sport şi Dolce Sport, de la ora 18.30.
 
Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii