Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uniţi prin baschet Produse pentru copii aflaţi în nevoie, colectate la meciul BC Athletic de la Sala Sporturilor (galerie foto)

ro

04 Dec, 2017 00:00 1556 Marime text
Mulţi dintre spectatorii prezenţi la meciul de baschet BC Athletic Constanţa - CN „Aurel Vlaicu“ Bucureşti, disputat sâmbătă, în Sala Sporturilor din Constanţa, au răspuns pozitiv invitaţiei clubului de pe litoral de a dona produse de curăţare / igienă (lavete, periuţe de dinţi, pastă de dinţi, detergenţi, săpunuri, şampoane, geluri de duş, odorizante, dezinfectanţi, consumabile) pentru copiii aflaţi în nevoie.
 
„Am strâns foarte multe lucruri donate din partea voastră! A fost nevoie de mulţi oameni să le punem deoparte pentru a le organiza să le ducem celor care au nevoie de ele! Vă mulţumim pentru fiecare gând pe care l-aţi trimis copiilor la care ne-am gândit şi noi! Avem o familie frumoasă la Constanţa şi sperăm să rămânem mult timp aşa uniţi... prin baschet! Constanţa este mare! Chiar dacă scorul arată altceva pe tabelă, să ştiţi că de fapt am câştigat... mulţi oameni cu suflet mare, care, pentru baschet, şi-au rupt câte ceva din timpul lor şi economii să-i ajute pe cei care au nevoie! Noi ne vom asigura că aceste lucruri mari vor ajunge la Centrul de Plasament «Micul Rotterdam» Constanţa“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii