Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Tare ca piatra, Năvodari Săgeata / Mergem înainte ca armata“ Săgeata Năvodari ar putea juca şi în sezonul viitor în Liga I! (video)

ro

07 Jun, 2014 00:00 2940 Marime text
Deşi a retrogradat din punct de vedere sportiv în Liga a II-a, Săgeata Năvodari ar putea juca şi în sezonul viitor în primul eşalon! Formaţia dobrogeană ar putea profita de plângerea înaintată de echipa Poli Timişoara (şi ea retrogradată) la Comisia Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor, prin care contestă dreptul de joc al fotbaliştilor de la Oţelul Galaţi Cristian Sârghi şi Victoraş Asaftei în meciul direct, câştigat de gălăţeni cu 1-0. CNSL va da verdictul pe 18 iunie, iar dacă acesta îi va fi favorabil echipei bănăţene, Poli Timişoara va câştiga partida cu 3-0 şi va acumula 41 de puncte, salvându-se de la retrogradare. Oţelul ar rămâne cu 38 de puncte, la fel ca FC Braşov şi Săgeata Năvodari, iar într-un clasament în trei, câştig de cauză ar avea echipa dobrogeană, în timp ce FC Braşov şi Oţelul ar retrograda! „Dacă s-ar întâmpla aşa, s-ar face dreptate. Nu pot estima în procente ce şanse avem să jucăm şi la anul în Liga I. Oricum, noi suntem pregătiţi şi de Liga a II-a. Avem un plan A şi un plan B. În oricare dintre situaţii, antrenor va rămâne Cătălin Anghel, iar eu voi continua ca manager general. Îmi asum retrogradarea. Rămânem împreună şi la bine, şi la rău“, a declarat managerul general al Săgeţii, Aurelian Băbuţan.

„Luptă Săgeata, luptă ca armata, toți vrem victorie, toți vrem istorie“

Sunt şanse, aşadar, ca imnul Săgeţii, compus de năvodăreanul Tavi Colu, să se audă şi în sezonul viitor la meciurile de acasă din Liga I ale formaţiei dobrogene:

„E zi mare, sărbătoare, strigă tare, strigă tare
Cu echipa de la mare, suntem mândri, avem onoare
Tare ca piatra, Năvodari Săgeata, mergem înainte ca armata
Avem valoare și speranță, vrem să facem performanță
Nu ne lăsăm învinși, de teamă nu vom fi cuprinși
Așteptăm finalul de joc, în inimă cu-al nostru foc
Luptă Săgeata, luptă ca armata, toți vrem victorie, toți vrem istorie
Să fim renumiți, să fim îndrăgiți, de lume iubiți
Ole, ole, Săgeata Năvodari, ole, ole, Săgeata Năvodari!“

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii