Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul. Fani și fotbaliști, mesaj pe teren „Pasiunea transformă istoria în legendă. Ne vrem identitatea înapoi!“

ro

20 Jan, 2018 21:05 2719 Marime text
La meciul amical de astăzi, de la Constanța, SSC Farul - Abatorul Slobozia 0-2, fanii echipei de pe litoral au afisat un un banner cu mesajul „Pasiunea transformă istoria în legendă. Ne vrem identitatea înapoi!“. 
 
Înființată în vara anului 2016 de către suporteri, pentru a ține în viață spiritul farist, în urma falimentului FC Farul, SSC Farul vrea să obțină semnele identitare ale fostului club, scoase la licitație, urmând a participa și la a doua licitație, după ce prima nu a avut un câștigător, deoarece Eugen Pâlcu nu a plătit banii. 
 
La finel partidei amicale de astăzi, de pe stadionul Farul, fotbaliștii SSC Farul și fanii au făcut o poză pe teren cu bannerul.
 
SSC Farul a prezentat și imagini cu cele două achiziții de până acum, Marius Tudorică și Alin Cârstocea, care au semnat contractele cu clubul constănțean. 
 
Alin Cârstocea revine la Constanţa, de unde a pornit în fotbalul mare. În vârstă de 26 de ani, împliniţi chiar în această săptămână, pe 16 ianuarie, poate evolua ca mijlocaş ofensiv (central sau lateral), dar şi ca vârf de atac. De-a lungul carierei sale a evoluat la Viitorul Constanţa, FC Voluntari, ACS Poli Timişoara, FC Botoşani şi UTA Arad, dar şi la echipa naţională a României U19. Marius Tudorică, născut pe 12 noiembrie 1993 (24 de ani), este un mijlocaş central, venit de la FC Voluntari, pentru care a evoluat la echipa a 2-a, dar şi la echipa mare, în Liga I. Bine aţi venit la SSC Farul! Împreună ducem mai departe spiritul farist!, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul.

Sursa foto: Facebook (SSC Farul) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii