Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep face o donaţie Fotbaliştii de la FC Viitorul au aprins candele la clubul „Colectiv“ (galerie foto)

ro

03 Nov, 2015 00:00 2585 Marime text


FC Viitorul a susţinut, aseară, la Bucureşti, meciul cu Dinamo, din etapa a 16-a a Ligii 1. Profitând de prezenţa în capitală, jucătorii pregătiţi de Gică Hagi au mers şi la clubul „Colectiv“, unde au aprins candele și s-au rugat pentru sănătatea celor aflați pe patul de spital.

„Priveliştea i-a emoţionat la extrem”

Tot ieri, echipa FC Viitorul Youth, participantă în Liga Campionilor pentru Tineret, s-a deplasat şi ea la locul unde a avut loc tragedia de vineri seară. Juniorii constănțeni au aprins lumânări și candele în fața clubului „Colectiv“, în memoria celor dispăruți în tragicul accident. „Priveliștea, alcătuită din fotografii, mesaje pentru cei dispăruți, mii de candele, flori sau jucării de pluș, i-a emoționat la extrem pe juniorii constănțeni. Aceștia s-au rugat și pentru sănătatea celor care au avut de suferit de pe urma tragicului eveniment și care se află în aceste momente internați în spitale. Condoleanțe familiilor îndoliate!”, se arată pe pagina de Facebook a Academiei Hagi.

Sprijin şi gânduri de bine

Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, a anunţat pe reţeaua de socializare că va face o donaţie. „Sunt alături de cei afectaţi de tragedia de vineri seară, din clubul Colectiv, li de familiile şi prietenii lor. Din păcate, singurul ajutor pe care îl pot oferi va fi o donaţie, alături de gândurile mele de bine către cei ce au nevoie de ele!”, a postat pe Facebook a doua jucătoare de tenis a lumii.  

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii