Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sandu Iacob, prezentat oficial ca antrenor principal al HC Dobrogea Sud Constanța (galerie foto)

ro

30 Oct, 2017 18:05 2660 Marime text
Sandu Iacob este noul antrenor principal al echipei masculine de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa, iar astăzi a fost prezentat oficial într-o conferinţă de presă la care au mai participat Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, şi Nurhan Ali, manager general al clubului.

Fost jucător al HCM Constanţa, Sandu Iacob a semnat un contract până în vara anului 2020, care poate fi prelungit. Secundul lui Iacob va fi Marko Isakovic, cel care a asigurat interimatul la echipa după ce clubul s-a despărţit de fostul principal Christian Gaudin.

"Sandu Iacob este un antrenor tânăr şi ambiţios, care sunt convins că se va plia foarte bine pe structura echipei. Sunt convins că a ales cu sufletul şi că vom avea o colaborare de  succes. În fiecare an avem obiective îndrăzneţe şi chiar dacă acum ocupăm un loc mai slab, nimic nu e pierdut. Sunt convins că Sandu va aduce un suflu nou la echipa", a spus Ionuţ Stănescu.

"Îi spun bine ai venit lui Sandu şi îi urez bafta. Încă de când era jucător la HCM am văzut la el calităţi de pedagog şi de viitor antrenor. Prin ce a reuşit la Vaslui mi-a depăşit puţin aşteptările şi a atras atenţia multor echipe asupra să. Sunt convins că se va integra repede la echipa", a punctat Nurhan Ali.

"Mulţumesc pentru şansă pe care am primit-o, aceea de a lucra la HC Dobrogea Sud. Mă simt senzaţional. Aş vrea să opresc acest moment. Aşa arată fericirea pentru mine. Am venit cu gânduri de a îmbunătăţi nivelul. Vreau să le transmit jucătorilor atitudinea mea pozitivă. Vrem să obţinem cât nai multe victorii. Ne vom bate pentru fiecare posesie, o vom lua pas cu pas. Am ajuns la un nivel profesional superior, dar sunt pregătit", a precizat şi Sandu Iacob. 


Alături de câţiva jucători de la HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu a participat la un meci demonstrativ în Macedonia, la Bitola, care a fost partida de retragere a lui Branislav Angelovski, fost jucător al HC Dobrogea Sud.

Stănescu a anunţat că echipa s-a despărţit pe cale amiabilă de jucătorul Bogdan Moisa, care a dorit să meargă la o formaţie la care să joace mai mult, astfel că s-a transferat la Focşani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii