Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Să încercăm să nu cădem mai mult de cinci“ Antrenorul Marian Pană şi „grenadele aruncate în vestiarul Farului“

ro

28 Oct, 2014 00:00 2247 Marime text
FC Farul a câştigat meciul de pe teren propriu cu CS Baloteşti, scor 2-0, obţinând prima victorie după patru etape în Liga a II-a. În continuare, „marinarii“ susţin două partide în deplasare, propunându-şi să obţină cel puţin o victorie.
 
După etapa a zecea, FC Farul a urcat pe locul şapte. Antrenorul principal Marian Pană are încredere că, dacă se vor reface toţi jucătorii şi după ce vor trece suspendările, „marinarii“ vor avea un final de an bun. „Am încredere că, în această situaţie, vom obţine puncte mai multe, care să ne facă să fim în iarnă preocupaţi de retur, nu de alte lucruri negative. Din cele două meciuri în deplasare care urmează, în ordine, cu Unirea Slobozia şi cu Rapid CFR Suceava, trebuie să câştigăm unul. Nu pot spune acum care partidă va fi mai grea, depinde şi de echipa pe care o vom alinia. Important e să ne recuperăm jucătorii, că zici că a aruncat unul două grenade în cabină şi a închis uşa. Le-am zis jucătorilor, glumind, să încercăm să nu cădem mai mult de cinci pe săptămână. În timpul întregii pregătiri şi la începutul campionatului, nu ne-am confruntat cu mari probleme. N-am avut nicio întindere. Acum, accidentările apar şi noaptea, în somn“, a declarat Marian Pană.

 Antrenorul Farului: „La 2-0, nu avem ce să comentăm“

 Principalul Farului este de părere că atât Unirea Slobozia, cât şi Rapid CFR Suceava sunt formaţii bune, care nu refuză jocul, astfel că, în aceste condiţii, „putem juca şi noi“. Deşi, în disputa cu CS Baloteşti, arbitrul Sorin Antonie, din Bucureşti, a revenit asupra deciziei de a-i acorda un penalty Farului, iar ulterior le-a şi anulat un gol constănţenilor, Marian Pană spune că arbitrajul a fost „foarte bun“. „La 2-0, nu avem ce să comentăm. Problemele au fost altă dată“, a arătat Pană.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii