Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România întâlneşte Canada în play-off-ul pentru Grupa Mondială a Fed Cup

ro

11 Feb, 2015 00:00 835 Marime text
Echipa de Fed Cup a României va întâlni Canada în play-off-ul pentru Grupa Mondială a competiţiei, potrivit tragerii la sorţi de ieri, de la Londra. Întâlnirea va avea loc în Canada, pe 18 şi 19 aprilie. Numărul 1 al echipei României este constănţeanca Simona Halep, clasată pe locul trei în ierarhia mondială.

Tricolorele au acces în play-off după ce au învins Spania, la Galaţi, cu 3-2, în Grupa Mondială II, în vreme ce Canada, fără a beneficia de principala ei jucătoare, Eugenie Bouchard (7 WTA), a cedat pe teren propriu, la Quebec, în disputa cu Cehia, scor 0-4, în primul tur al Grupei Mondiale. Celelalte meciuri din play-off-ul pentru Grupa Mondială sunt: Italia - SUA, Olanda - Australia şi Polonia - Elveţia.

 Simona Halep îşi doreşte să aibă trei copii

Simona Halep s-a alăturat campaniei „Grijă pentru copii“, ce are ca scop dotarea maternităţilor din România cu echipamente medicale necesare copiilor născuţi prematur. „Trebuie să ajutăm copiii să trăiască. Iubesc copiii, am o relaţie specială cu ei. Îmi doresc foarte mult copii, mi-aş dori să am trei“, a declarat Simona.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii