Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima victorie pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor

ro

21 Oct, 2014 00:00 1763 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep (numărul 4 mondial), a debutat cu dreptul, ieri, la Turneul Campioanelor, de la Singapore, câştigând cu 6-2, 6-3 meciul cu Eugenie Bouchard (Canada, 5 WTA), din grupa roşie.
 
Partida a durat o oră şi opt minute, iar la final, Simona a declarat: „Am evoluat bine, regăsindu-mi jocul. Am fost agresivă. Îmi place turneul şi sunt bucuroasă să mă aflu la Singapore. Faptul că am lângă mine, aici, familia şi prietenii înseamnă foarte mult pentru mine. Le mulţumesc lor, ca şi echipei mele tehnice“. Graţie acestui succes, Simona şi-a luat revanşa în faţa lui Bouchard pentru înfrângerea din semifinalele de la Wimbledon.
Tot ieri, în grupa Simonei, liderul mondial Serena Williams, din SUA, a dispus cu 6-4, 6-4 de Ana Ivanovici (Serbia, locul 7 în lume), în meciul care a deschis competiţia. Astăzi, încep partidele şi în grupa albă, programul fiind: de la ora 14.30 - Maria Şarapova (Rusia, 2) - Caroline Wozniacki (Danemarca, 8), după care urmează Petra Kvitova (Cehia, 3) - Agnieszka Radwanska (Polonia, 6).
 
Simona Halep va susţine următorul meci mâine, cu Serena Williams, o jucătoare pe care constănţeanca nu a reuşit să învingă până acum. „Ne întâlnim în primul meci din acest an. Serena e cea mai bună jucătoare din lume. Nu am nimic de pierdut în acest meci şi voi lupta pentru fiecare punct“, a spus Simona Halep.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii