Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A pierdut şi la Turneul Campioanelor Simona Halep rămâne fără victorie în faţa Mariei Şarapova

ro

28 Oct, 2015 00:00 1518 Marime text


Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep (a doua tenismenă a lumii), a pierdut meciul de ieri, de la Turneul Campioanelor, cu rusoaica Maria Şarapova, pe care nu reuşeşte încă să o învingă.
 
Disputa de la Singapore a fost a şasea înfrângere a Simonei din tot atâtea meciuri disputate în compania Şarapovei. Aflată pe locul trei în clasamentul mondial, rusoaica s-a impus cu 6-4, 6-4, după o oră şi 54 de minute. În setul doi, Şarapova a condus cu 5-1, diferenţă pe care Halep nu a mai putut-o remonta, deşi a avut o revenire şi s-a apropiat la 4-5.
 
După două etape, clasamentul în grupa roşie de la Turneul Campioanelor este următorul: 1. Maria Şarapova - 2 victorii (4-1 la seturi), 2. Halep - o victorie (2-2), 3. Flavia Pennetta (Italia, 8 WTA) - o victorie (2-2), 4. Agnieszka Radwanska (Polonia, 6 WTA) - nicio victorie (1-4). În semifinale se califică primele două clasate, iar în ultima rundă, joi, se dispute meciurile: Simona Halep - Agnieszka Radwanska şi Maria Şarapova - Flavia Pennetta. În celălalt meci de ieri din această serie, Pennetta a învins-o cu 7-6, 6-4 pe Radwanska.
 
Pentru a ieşi din grupă, fără a ţine seama de rezultatul partidei Șarapova - Pennetta, Simona trebuie să o învingă în două seturi pe Radwanska. Şi un succes cu set decisiv o poate purta mai departe pe constănţeancă, însă în acest caz accederea în penultimul act depinde de celălalt rezultat din grupă.  
 
Echipa care se va clasa pe locul 2 în Grupa Albă va juca împotriva locului 1 din Grupa Roşie, iar locul 2 din Grupa Roşie se va confrunta cu locul 1 din Grupa Albă. Astăzi, se joacă partidele din etapa a doua a Grupei Albe: Lucie Safarova (Cehia, 9 WTA) - Petra Kvitova (Cehia, 5 WTA) şi Garbine Muguruza (Spania, 4 WTA) - Angelique Kerber (Germania, 7 WTA). Clasament: 1. Kerber - o victorie (2-0, 13-0), 2. Muguruza - o victorie (2-0, 13-9), 3. Safarova - nicio victorie (0-2, 9-13), 4. Kvitova - nicio victorie (0-2, 8-13).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii