Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru medalii pentru atleţii constănţeni la Naţionale Andreea Lefcenco şi Cristi Boboc au luat aurul

ro

15 Feb, 2013 20:00 2502 Marime text

atletism.jpgAtleţii constănţeni au cucerit patru medalii, ieri, în prima zi a Campionatului Naţional de sală pentru juniori 1, concurs care se dispută la Bucureşti.

Toate distincţiile au fost obţinute în proba de triplusalt, atât la fete, cât şi la băieţi. În întrecerea feminină, Andreea Simona Lefcenco, de la CS Farul, nu a avut adversară, cucerind aurul, cu 13.00 m. La băieţi, toţi cei şase finalişti au fost constănţeni, pe primele trei locuri clasându-se: 1. Cristi Boboc (LPS „Nicolae Rotaru") - 15.56 m, 2. David Spiridon (Farul) - 15.33 m (valoros record personal), 3. Cristian Bododel (LPS) - 14.93 m. Au urmat în clasament Iulian Pricop (LPS; 14,83 m), Marius Albu (LPS; 14,80 m) şi Valentin Scanghel (Farul; 14,54 m), cu menţiunea că ultimul este abia junior III, cu patru ani mai mic decât, de pildă, câştigătorul probei, Cristi Boboc.

„Cristi Boboc a avut și o săritură de 16 m, depășită însă. Recorduri personale au stabilit și Cristi Bododel, și Iulian Pricop, și Andrei Albu. La fete, Andreea Timofei a sosit a patra, ea fiind junioară II. Săptămâna viitoare, la Bacău, se va clasa însă și ea în primele locuri, la categoria ei de vârstă”, a declarat Niculina Chiricuță, antrenoarea lui Boboc, Bododel, Pricop, Albu și Timofei. Chiricuță a subliniat însă evoluția tuturor medaliaților din prima zi, ca și a celor din preajma podiumului: „Rezultate excepționale pentu niște copii excepționali”.  

Astăzi, în a doua reuniune (şi ultima) a întrecerii, de la Constanţa vor concura: la 60 m garduri - Selin Raşid (CSS1); la lungime - Andreea Lefcenco (pentru CSS1); la 800 m - Nicoleta Zăvelcă (Farul), Mihaela Coliş, Ionela Novac, Florentina Iorga (toate, de la LPS); la lungime - Florentin Cojocaru (Farul), Marius Albu, Iulian Pricop, Cristi Boboc, Cristian Bododel (toţi, de la LPS); la prăjină - Alexandru Floria (Farul). Prima probă începe la ora 10.00, iar ultimei i se dă startul la ora 12.45.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii