Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locul unu mondial şi principala favorită. Când va debuta Simona Halep la Australian Open „Nu simt presiune, sunt pregătită“

ro

15 Jan, 2018 00:00 1731 Marime text
Constănţeanca Simona Halep, locul întâi în clasamentul WTA, va susţine primul meci la ediţia 2018 a Australian Open marţi, 16 ianuarie, contra tinerei de 17 ani Destanee Aiava, din Australia, o jucătoare clasată pe locul 193 WTA şi beneficiară a unui wild-card.

Partida va fi a treia de pe arena Rod Laver şi nu va începe mai devreme de ora 5.30.
Confruntarea va fi transmisă în direct de Eurosport. „Faptul că voi disputa primul Grand Slam ca lider mondial şi principală favorită nu e foarte diferit faţă de până acum, dar e un moment special. E frumos să te afli în această postură. Nu simt presiune, mă simt bine, sunt pregătită din toate punctele de vedere. Vreau să încep bine turneul. Am aflat că Destanee Aiava este o jucătoare talentată. Va fi o provocare pentru mine. Nu e uşor să joci la Australian Open cu o australiancă. M-am mai întâlnit însă în trecut cu o asemenea situaţie. Totul se va decide pe teren“, a declarat Simona Halep.
 
La Melbourne, Simona Halep a participat şi la ziua dedicată copiilor, pusă în scenă de organizatori, unde s-a întâlnit cu supereroii Spider-Man (Omul Păianjen), Thor şi Ant-Man (Omul Furnică). Alături de cei trei şi de Simona Halep, în fotografie a apărut şi unul dintre antrenorii campioanei, constănţeanul Andrei Pavel, care a postat imaginea pe o reţea de socializare, cu mesajul: „Încercând să luăm puţină superputere de la supereroi“. De asemenea, Simona Halep s-a întâlnit şi cu legenda Roger Federer. „Ce persoană grozavă! Roger. Legenda!“, a fost mesajul Simonei la fotografia postată pe Facebook.
 
Sursa foto: Facebook (Simona Halep) şi Instagram (Andrei Pavel)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii