Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Primăria Mangalia nu a fost înghesuială pentru un contract ce viza cumpărarea de infokiosk-uri (documente)

ro

29 Jun, 2016 00:00 1955 Marime text

 
În urmă cu şapte ani, Primăria municipiului Mangalia a atribuit un contract de achiziţie publică ce viza cumpărarea de infokiosk-uri. Este vorba despre contractul „Achiziţie infokiosk-uri - suplimentare în cadrul proiectului «Development Center for Cross-Border Tourism România Bulgaria»”.
 
Ofertele au fost deschise la sediul autorităţii contractante, din comisia de evaluare făcând parte preşedintele Gabriel Badea şi membrii Giorgiana Tincu Grigoraş, Liliana Ghiţă, Diaconu Georgeta şi Carmen Bejan.
 
A depus ofertă doar asocierea dintre SC Vision SRL şi SC Iiruc SA. Preşedintele comisiei a precizat că a fost aleasă procedura de „negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare”. În acest sens, se precizează că operatorul economic invitat pentru negociere este SC Vision SRL.
 
În urma examinării propunerii tehnice, comisia a constatat că aceasta corespunde integral cerinţelor. Ulterior, ca urmare a negocierilor, asocierea dintre SC Vision SRL şi SC Iiruc SA a fost declarată câştigătoare, cu o ofertă finală de 117.272,40 de lei, fără TVA, respectiv 28.000 de euro, la care se adăugă TVA, şi cu o durată de 60 de zile.
 
În acest context, menţionăm că Primăria Mangalia atribuia, în noiembrie 2008, un contract ce avea drept obiect cumpărarea a 15 infokiosk-uri, acesta fiind adjudecat de aceeaşi asociere.

Citeşte şi  Pentru aproape 50.000 de euro. Cine a furnizat 15 infokiosk-uri Primăriei Mangalia printr-un program transfrontalier (documente)

CS Vision SRL are sediul social în Braşov, pe strada Iuliu Maniu. Firma se ocupă de activităţi de realizare a softului la comandă (software orientat client) şi are un capital social subscris de 1.000 de lei, integral vărsat. Unicul asociat este Răzvan-Gabriel Bâgiu, născut în Bucureşti. Acesta are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100% şi este şi administrator.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună, anunţul de atribuire, raportul procedurii şi procesul-verbal de deschidere a ofertelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii