Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucătoarea de tenis Simona Halep, criticată pentru invocarea accidentării

ro

17 Jan, 2017 21:45 1892 Marime text
Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost eliminată la Australian Open, la finalul meciului explicând prestaţia sa prin problemele pe care le-a avut la genunchi.
 
Însă nu toată lumea a acceptat explicaţiile sportivei din Constanţa: într-un editorial de pe site-ul oficial al primului Grand Slam al anului, jurnalistul Alix Ramsay scrie că totul nu a fost decât o tactică.
 
„Să ai o scuză pregătită atunci când lucrurile merg rău este o parte din arsenalul oricărui jucător. Există o unealtă de care fiecare jucător, tânăr sau bătrân, are nevoie: o scuză decentă.
Cu cât eşti mai bun, cu atât mai puţin ai nevoie de ea, dar acea mică scuză convenabilă, ascunsă undeva în gentă, te poate ajuta atunci când lucrurile nu merg bine", scrie Ramsay.
 
„Potrivit datelor oferite de Tennis Australia Game Insight Group, Simona Halep este cea mai rapidă jucătoare din circuit. Viteza ei este, se pare, de 23 km/h, adică mai mare decât cele ale lui Marin Cilic şi Dominic Thiem. Problema lui Halep a fost că nu a avut două picioare utilizabile şi, după 75 de minute în care s-a forţat şi a şchiopătat, a fost învinsă cu 6-3, 6-1. Cea mai rapidă femeie pe două picioare a devenit cea mai rapidă favorită într-un picior care a luat o mamă de bătaie.
Şi, imediat cum a ajuns la conferinţa de presă, scuza ei era pregătită şi aştepta", a mai notat jurnalistul, pe ausopen.com.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii