Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:08 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intrare liberă Astăzi, la Constanţa, se joacă meciul România - Belgia

ro

08 Mar, 2014 00:00 1529 Marime text
Echipele naţionale de rugby ale României şi Belgiei se întâlnesc astăzi, la Constanţa, în penultima etapă a Cupei Europene a Naţiunilor. Partida va fi găzduită de stadionul „Mihai Naca”, de la ora 14.30, şi va fi transmisă în direct de TVR1. România este favorita certă a acestei întâlniri, tricolorii (deja calificaţi la Cupa Mondială) ocupând locul doi în grupă, în vreme ce belgienii sunt ultimii în clasament. RCJ Farul Constanţa va fi reprezentat în echipa gazdă de jucătorul Florin Vlaicu şi de antrenorul principal Neil Kelly, care este secund la lotul naţional. Partida este arbitrată de o brigadă din Italia, iar al patrulea oficial este un constănţean, Robert Andrei Diaconescu, şeful „cavalerilor” dobrogeni. Spectatorii beneficiază de intrare liberă la meci, accesul în stadion urmând a se face de la ora 13.00. Pe sectorul cuprins între intersecţia dintre strada Primăverii cu străzile Toamnei şi Pictor Nicolae Grigorescu traficul rutier va fi restricţionat în intervalul orar 13.00 - 17.00. Măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor vor fi asigurate de peste 125 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa.

Partida a suscitat un interes deosebit şi în rândul cluburilor din oraş şi din judeţ. Astfel, Primăria Mihail Kogălniceanu (primar, Ancuţa Belu) pune la dispoziţie un microbuz pentru transportul a 20 de tineri rugbyşti de la Clubul Sportiv Comunal Mihail Kogălniceanu. De asemenea, după cum a declarat Cristi Cojocaru, tehnicianul de la Tomitanii Constanţa, la meci vor fi prezente mai multe echipe juvenile de la clubul unde este el antrenor: formaţiile Under-16 (campioană naţională), Under-10, Under-12 şi Under-14. „În total, aducem la stadion în jur de 100 de copii, care abia aşteaptă să-i vadă pe rugbyşti şi să ia autografe de la ei. Şi-au pregătit în acest sens afişe, postere, caietele de la şcoală sau carnetele de note. Majoritatea copiilor provin din localităţile Valu lui Traian, Murfatlar şi Nicolae Bălcescu, ale căror primării ne ajută cu transportul la această acţiune”, a completat Cojocaru.
 
Se aleg conducătorii Farului
 

Consiliul Director al Rugby Club Judeţean Farul Constanţa convoacă Adunarea Generală Extraordinară, în data de 18 martie a.c., la ora 15.00, la sediul clubului, din strada Primăverii numărul 2. Pe ordinea de zi se regăsesc următoarele puncte: alegerea preşedintelui clubului; alegerea preşedintelui Consiliului Director; alegerea membrilor Consiliului Director în vederea modificării şi/sau completării lui; alegerea comisiei de cenzori; diverse. Au drept de participare şi drept de vot membrii fondatori şi membrii asociaţi pe bază de carte de identitate.

Sursa foto: frr.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii